A 45 éves Tiszta Forrás Hímzőkör jubileumi kiállítása

Időszaki kiállítás: 2020. 10. 29 › 2020. 12. 01

Nyitvatartás

Csak előre bejelentett csoportokat fogadunk.

Nyitvatartási rend megtekintése ›

Megközelítés

Címünk: 4026 Debrecen, Kálvin tér 16.

Térkép megtekintése ›

Belépődíjak

Tájékozódjon a jegyek típusáról és egyéb díjainkról.

Belépődíjak megtekintése ›

Aktualitások:

Teljes felvétel megtekintése

Foglalkozások kicsiknek

Célunk, hogy a jövő generáció érdeklődését felkeltsük. Valljuk, hogy a múzeum élményekkel teli kincsek tárháza.

Múzeumi órák nagyoknak

Szeretnénk, ha a múzeumlátogatás nem az osztálykirándulások unalmas, kötelező programja lenne, hanem egy élmény alapú, minőségi időtöltés.

Múzeumi alkalmak felnőtteknek

Fontosnak tartjuk, hogy a felnőttek és a szépkorúak a múzeumot a kultúra modern, megújulásra törekvő, izgalmas tereként tartsák számon, lássák benne a lehetőséget, amely a generációk megújulásához és szorosabb kötődéséhez vezet.

Érdekességek

A debreceni Nagytemplom a középkori Szent András templom alapjaira épült. Az egykori templom főkapuja a mai Hatvan utcára nyílott. A Kálvinista Róma című kiállításunkban megtekintheti az ehhez kapcsolódó tárgyi emlékeket.

Válogasson kiállításaink közül!

Vendégkönyv

Az októberi hosszú-hétvégén volt alkalmam az egész családdal közösen elmenni a Debreceni Református Kollégium Múzeumába. Azt gondolom, hogy nem csak magyarországi, hanem egész európai viszonylatból nézve is egy egyedülálló, és lenyűgöző kiállítást láthattunk. Mindezt nagyon kedves idegenvezetőkkel, és családbarát árakon. Mindenkinek ajánlom!

Kovács Árpád2020. 10. 07

További beszámolók